luni, 10 noiembrie 2008

Exemplu de campanie

Campania electorala a inceput de 10 zile. 10 zile in care s0au lansat o gramada de clipuri electorale de toate felurile. Atat pozitive cat si negative, aceastea au ca scop atragerea de mai multe voturi. Printre numeroase filmulete electorale am gasit unul realizat la Hunedoara de catre echipa lui Tolas Liliana, candidata a Aliantei PSD-PC. Prin acest clip se demonstreaza ca stanga promoveaza o politica demtip ''finger touch''. Prin aceasta modalitate, candidatul ajunge direct la om, la problemele lui de zi cu zi, iar electoratul are ocazia sa asculte ''face to face'' mesajul electoral. Este cel mai bun mod de a face campanie electorala, deci cea mai buna sursa de castigare al simpatizantilor si a voturilor. Va las sa vedeti cum functioneaza.

miercuri, 5 noiembrie 2008

Schimbare la SUA

Acum cateva ore s-a schimbat cel mai puternic om din lume, prin victoria lui Obama. Acesta a devenit cel de-al 44-lea preesedinte al SUA si primul de culoare care ocupa aceasta functie. Rezultatul nu mi s-a parut deloc surprinzator, avand in vedere campania reusita pe care a avut-o el, sau aparitiile non-stop din mass media. Inclusiv la noi in tara, aparea cel putin o data pe saptamana la stiri. El a demostrat ca schimbarea se poate produce usor, dupa 8 ani in care la putere s-au aflat republicanii. Astfel m-a facut si pe mine sa cred ca schimbarea e posibila si la noi in tara. Nu mai vrem ''Sa traim bine'' si nu-l mai vrem pe Ba-sexu ca presedinte. E timpul sa schimbam aceasta portocala PNL-PD(liniutza)L, pentru a asigura un viitor european poporului roman.

luni, 3 noiembrie 2008

Voi cu cine votati???

Chiar daca avem deaface cu votul uninominal, trebuie sa constientizam ca Romania nu-si mai poate permite luxul unei alte guvernari de DREAPTA. M-am saturat sa vad cum romanul este ogligat sa mearga prin Europa pentru a beneficia de un salariu si un trai decent. De ce nu se poate ajunge la acest nivel de trai la noi in tara? Raspunsul este sinplu. Pentru ca suntem condusi de niste incompetenti care au confundat culoarea portocalui cu ceva doctrina politica ultramoderna. Ne-am saturat de acest PNL-PD (acuma PD-L). Ne-am saturat de un guvern care nu a fost capabil sa aduca nici macar un euro din fondurile europene pentru a moderniza societatea romaneasca. Deci voi cu cine votati?