luni, 16 iulie 2012

Neadevaruri a la Base


In aceasta  campanie pentru referendum, Base si ai lui lanseaza tot felul de neadevaruri prin care incearc a sa-l convinga pe votant ca trebuie sa voteze cu NU pe 29. Una dintre minciunile folosite de ei, se refera la faptul ca datorita instabilitatii politice, economia este la pamant si vom pierde toate investitiile din afara tarii. 


Desi e greu de crezut vreau sa va spun ca basisiti se cam inseala in aceasta privinta. Acum doua zile am participat in calitate de angajat Tenaris Silcotub, la o intalnire cu Paulo Rocca patronul Tenaris.El a fost declarat otelarul anului 2011 pentru contributia pe care a avut-o in dezvoltarea de noi produse, si totodata este lider pe piata tevilor fara sudura. Tenaris este prezent practic pe toate continentele si se bucura de incredereaa celor mai multi clienti. 


Intrebat fiind, despre ceea ce crede in legatura cu situatia politica din Romania, Rocca ne-a dat exemplul Argentinei, unde spunea el ca de vreo 6 ani exista mai multe conflicte politice insa nu a renuntat niciodata la a investi in acea tara. Legat de Romania, spunea ca pe anul bugetar 2011-2012 (iulie 2011 - iunie 2012) a reusit sa investeasca 60 milioane de dolari pentru a construi in Zalau o noua fabrica cu linie automata pentru tevi destinate schimbatoarelor de caldura. Pentru anul viitor are de gand sa investeasca in otelaria de la Calarasi 56 milioane de dolari pentru a creste productia de tagla necesara unui nou laminor din Mexic. 

Singurul lucru pe care Paulo Rocca l-a reprosat executivului, a fost lipsa de infrastructura, autostrazi si porturi . Dar sa ne gandim oare cine a fost ministrul transporturilor, Victor Ponta sau Traian Basescu. "Ghici ghicitoarea mea'







3 comentarii:

Service Laptop spunea...

Ne-am facut de ras peste tot in Europa,prin prezenta lui,mai ales cand vorbea in engleza.

Politan Prod 97 SRL spunea...

ai un blog interesant
Fose septice



Bazine –
Rezervoare


Ghivece

Politan Prod 97 SRL spunea...

ai un blog interesant
Fose septice



Bazine –
Rezervoare


Ghivece