miercuri, 4 iunie 2008

Salajul, singurul punct rosu de pe harta Transilvaniei!!!

Singurul judet din Nord-Vestul tarii in care PSD-ul a obtinut victoria este Salajul. Astfel Marc Tiberiu isi continua proiectele prin castigarea unui nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean. PSD va avea pana in 2012 urmatori consilieri judeteni: Tberiu Marc, Iuliu Nosa, Gheorghe Pop, Filonas Chis, Matyas Nicolita, Dan Ghiurco, Alexandru Serban, Gavril Biris si Ioan Catana. Trebuie spus insa ca lupta electorala a fost destul de stransa, Tiberiu Marc acumuland 25.383 de voturi, Csoka Tiberiu (UDMR) 23.887, Mircea Ghiurco (PD-L) 17.937, iar Dorel Oros (PNL) 16.461.
Pe plan local, candidatii PSD au reusit sa obtina victoria din primul tur in 10 comune, fata de cele 21 de localitati in care nu va mai exista turul al doilea. Situatia este multumitoare si la consiliile locale:: PSD, 173; UDMR, 161; PD-L, 154; PNL, 119.
PSD a dovedit prin aceste rezultate ca este capabil sa furnizeze un proiect de succes pentru electoratul romanesc, care ne-a dat votul. Ramane sa ne concentramla ceea ce se va intampla pe 15 Iunie, acolo unde este cazul celui de-al doilea tur.

Niciun comentariu: