miercuri, 19 august 2009

Gaston Bienvenu Mboumba Bakabana: I-am pregătit lui Băsescu o navă cu destinaţia Africa

Am intrat în politică să fac ceva. Când n-o să mai pot face ceva, o să mă retrag", a declarat Gaston Bienvenu Mboumba Bakabana, la Realitatea FM. Politicianul are câteva idei pentru ieşitea din criză, printre care reducerea TVA-ului la alimente, pentru stimularea consumului. Mai mult, vicepreşedintele TSD Cluj este convins ca Mircea Geoană va fi ales preşedintele României la alegerile viitoare şi va spăla imagina ţării, murdărită de Emil Constantinescu şi de "dictatorul Traian Băsescu". "Le-am spus prietenilor mei de la PD-L că am pregatit o navă lui Traian Băsescu cu destinaţia Africa, alături de dictatorul din Angola". Afirmaţia îi aparţine vicepreşedintelui TSD Cluj, Gaston Bienvenu Mboumba Bakabana, inginer de culoare originar din Congo.

Gaston Bienvenu Mboumba Bakabana a fost ales, luni seara, în funcţia de vicepreşedinte al Tineretului Social Democrat (TSD) Cluj-Napoca.

Gaston Bienvenu Mboumba Bakabana, care a fost primit în partid cu doar două luni în urmă, a devenit astfel unul dintre cei cinci vicepreşedinţi ai TSD Cluj-Napoca. El a fost primit în luna iunie în PSD, alături de alţi peste 300 de tineri din 12 judeţe ale Transilvaniei.

În vârstă de 33 de ani, Bakabana este originar din Congo şi locuieşte în România din anul 1995. El a absolvit Institutul Politehnic din Bucureşti, obţinând diploma de inginer. În prezent locuieşte în comuna clujeană Floreşti şi este director al unei companii de construcţii.

5 comentarii:

Darius spunea...

bai ftare ce m-ati speriat la sfarsitul videoclipului. Sa cad de pe scaun, nu alta. :)

Anonim spunea...

Pretene @Oros Florin te saluta UNGURU.Pretene @Oros Florin stii de ce a pierdut ,,Dragos ....fara nume `` de vicepresedinte ?A pierdut pentru ca tineri care au fost in videoclip nu au avut entuziasm si crez in ceea ce au afirmat.Pretene @Oros Florin sa stii ca UNGURU sprijina pe Gaston Bienvenu Mboumba Bakabana si poti sa cautzi si pe postarea lui @Darius ca am fost singurul care i-am tinut parte cind ceilalti mistocareau postarea inclusiv @Darius.Pretene @Oros Florin te saluta UNGURU.

Senatoru' spunea...

@ UNGURU

Sa sti ca si eu il sustin si l-am votat pe Gaston. Dragos Pop a candidat la functia de presedinte....si a fost ales...si sa sti k si el il sustine pe gaston.


Ms de sustinere!!!

Senatoru' spunea...

@Daarius

Sa sti k nu am vrut sa te speriem. E inspirat din acel filmulet 5 friends 4 Europe....de aia am fost asa de porniti

Darius spunea...

Mai traieste cineva pe blogul asta???

Tineretul Social-Democrat

Loading...