joi, 3 decembrie 2009

Bancuri electorale

Un om moare si ajunge la Sf. Petru. Pe pereti vede numai ceasuri si il intreaba ce e cu ele. "Sunt ceasurile minciunii. Fiecare om are cate unul", zice Sf. Petru. "Cand omul spune o minciuna, limba ceasului avanseaza cu o ora." Omul intreaba: "Si ceasul acela care nu se misca?" "E de la Maica Tereza." "Dar ceasul lui Basescu unde e?" "Este in camera lui Iisus. Îl tine pe post de ventilator :)))

Consilierii lui Basescu il anunta pe acesta ca au 2 vesti: una buna si una rea. Vestea buna e ca Baseswcu dupa ultimele sondaje are 60%, iar vestea rea e ca Geoana dupa aceleasi sondaje are 70%.

Dumnezeu ii pune la incercare pe toti presedintii din U.E. Cel care v-a descoperii care este unicul mascul dintre cei 200 de papagali din "camera fericirii" v-a asigura neamului sau un trai decent pentru eternitate. Toti sefii de stat dau gres, cu exceptia lui Basescu!Dumnezeu mirat il intreaba pe acesta cum a procedat.Basescu: Am intrat si le-am zis "Sa traiti bine"...in acel moment unul singur mi-a raspuns: "Manca-mi-ai p***"

Basescu si Boc se ciocnesc unul de celalt pe scarile de la Guvern. Basescu: "Mai Emile, de ce nu te uiti pe unde umbli?"...la care Boc:"Sefule de ce nu umbli pe unde te uiti?"

Baseswcu in campanie electorala o vede pe o babuta ca se impiedica pe scari si cade. In acel moment, el o ajuta sa se ridice si o roaga sa-l voteze pe 6 Decembri. Babuta:"Mai Traienel, m-am lovit la picior nu la cap"

Astept si din partea voastra cate un banc electoral, dar neaparat pe tema Basescu.

Niciun comentariu:

Tineretul Social-Democrat

Loading...