vineri, 15 ianuarie 2010

Pensionarii se pregatesc sa iasa in strada

Decizia Guvernului Boc (fara numar) de a ingheta pensiile a creat un val de nemultumire asupra pensionarilor. Astfel potrivit vicepresedintelui Federatiei Nationale a Sindicatelor Pensionarilor din Romania, Ilie Gorgan v-a avea loc o o sedinta pe 21 Ianuarie a conducerii Federatiei unde se vor stabili organizarea de unele proteste impotriva Guvernului Boc-Base. "Vom stabili in cadrul sedintei actiunile ce le vom intreprinde pentru a mentine punctul de pensie la 45% din salarul mediu.si pentru mentinerea grupelor de munca I si II. Eu personal consider ca este necesar organizarea unui mare mars in Bucuresti, alaturi de salariati pentru a lupta pentru drepturile noastre".
A lui Boc (ala micu') se scoate cu o scuza clasica: Nu avem bani! Trebuie sa strangem din dinti. Domnule ex-primar al Clujului, fost-actual-premier si mare pupincurist de Basescu, iti spun ca de aproape 23 de ani strang din dinti si din curea. Da pana cand? De ce nu ati spus in campania electorala ca o sa fie tot mai rau? De ce nu ne lasati in pace si sa mergeti cu gastele la plimbarica ca odinioara?
Doimnule ex-primar al Bucurestiului, fost-actual sef de stat, si mare Zeus al PD-L-ului, de ce nu avem un plan de combatere al crizei in Romania? De ce ne-ati mintit in campania electorala ca anul acesta vom scapa de criza? De ce nu mergeti cu vaporul la plimbarica ca odinioara? Aaaa....am uitat ca nu mai e flota nicaieri!
Este neaparat sa va aduc aminte ca datoram intregul respesc acestor pensionari care au luptat pe fronturi, si care au contruit Romania postinterbelica, cu toate fabricile, orasele si drumurile pe care clasa politica le-a cam distrus in ultimi 20 de ani.Este necesar sa va aduc aminte ca acesti pensionari sunt parintii si bunicii nostri?
Pentru pensionarii din Romania....jos palaria.

Niciun comentariu: