vineri, 2 iulie 2010

O noua conducere la PSD Zalau

Ieri a avut loc conferinta municipala a PSD Zalau cu ocazia alegeri unei noi echipe de conducere. La eveniment au fost prezenti un numar de 123 de delegati iar prezidiul a fost format din Tiberiu Marc, presedinte PSD Salaj si presedinte la CJ; deputatul Iuliu Nosa; senatorul Pop Gheorghe; viceprimarul Cota Daniela si fostul presedinte PSD Zalau, Fort Calin.
La functia de presedinte al organizatiei a candidat senatorul Pop Gheorghe si Condea Remus, iar pentru cele 7 functii de vicepresedinte au fost inscrisi un numar de 10 candidati. Lucrurile au fost mai simple in cazul candidaturii la functia de secretar, unde a fost ales Fort Calin. Astfel cu o majoritate de aproximat 90% a fost ales Pop Gherghe noul presedinte al PSD Zalau. Acesta face politica din 1998 si la alegerile parlamentare din 2008 a reusit sa castige un loc in senat pe colegiul Zalau. Pop este membru in Comisia de Aparare al Senatului si are o activitate buna, luand cuvantul de 32 de ori si avand cam 20 de initiative legislative.
Dupa aflarea rezultatului, Pop Gheoghe a declarat ca isi asuma candidatura la primaria Zalaului, propunadu-si sa recastige pentru PSD aceasta functie dupa ce am pierdut-o in 2004. Drept urmare, pentru PSD, a incepout deja campania electorala pentreu alegerile locale din 2012, si are ca faza initiala crearea unui profil de candidat prin intervierea zalauanilor pentru a cunoaste mai bine ce isi doresc acestia.
Tin sa felicit noua conducere aleasa ieri si ii asigur ca tineretul ii va sustine in toate actiunile pe care acestia le vor avea.

Niciun comentariu: