miercuri, 23 aprilie 2008

Lansare...lansarea...si iar lansare

Acum o saptamana la a avut loc lansarea candidatilor PSD-isti la alegerile locale din cele mai importante orase ale tarii. Actiunea a avut loc in Bucuresti in prezenta a cateva mii de membri si simpatizanti, si a fost o adevarata reusita. Am avut placerea sa-l vedem pe Domnu Mitrea la munca, si pe Adrian Nastase pe scena, acolo unde este locul sau.
In data de 18 Aprilie, a urmat randul clujenilor sa-si numeasca oamenii care vor lupta in campania electorala pentru castigarea primariilor. Cel mai important lucru, este candidatura lui Remus Lapusan pe Cluj-Napoca, care poate face miracole daca este cazul. prezenti la aceasta manifestare au fost: faimosul lider (si cel mai tare DJ), Vasile Dancu, fostul sef al Clujului, Ioan Rus, Victor Ponta, care nu mai are nevoie de nici o prezentare si o multime de membrii si simpatizantii ai nostri.
Astazi s-a incheiat acest mars al lansarilor, prin intermediul salajenilor. Presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc ne-a prezentat cei mai buni oamenii pentru postul de primar de la noi din judet. Ultimul si cel mai important a fost Iuliu Nosa, cel mai bun primar pe care l-a avut Zalaul pana acuma, omul care va castiga din nou fotoliul de primar. Prezenta Domnului Nastase a facut ca acest eveniment sa aibe succes, fiind prezentii aproape 1500 de participanti.
PSD a demonstrat din nou ca aare multi oamenii capabili si este in masura sa guverneze de unul singur aceasta tara. Fie ca PSD sa castige aceste alegeri, fie ca Romania sa castige mai mult decat niste minciuni portocalii!!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

E adevarat ca Remus Lapusan seamana cu Iisus si poate transforma vinul in apa sau apa in vin ?:-?dilema nu?