duminică, 25 mai 2008

Zalaul este politica lui

Iuliu Nosa incearca sa castige al doileal mandat de primar al Zalaului, bazandu-se pe experienta anterioara si pe faptul ca e cunoscut de cetateni. „Inainte de a lua decizia de a candida mi-am facut analiza propriei activitati din mandatul 2000-2004, am comparat sub aspectul activitatii primariei si aspectul orasului cele doua mandate, al meu si cel din 2004-2008 si am considerat ca am cele mai mari sanse de a castiga primaria municipiului Zalau”, ne-a declarat candidatul social-democrat. „Sunt convins ca cetatenii municipiului vor face si ei aceasta comparatie inainte de a se prezenta la urne si imi vor acorda votul lor, pentru ca am demonstrat ca primar ca stiu, ca vreau si ca pot face lucruri importante de care orasul are absolut nevoie”, a subliniat Iuliu Nosa.

Candidatul PSD si-a propus sa castige functia de primar si sa aiba la Consiliul Local un numar de consilieri suficient care, impreuna cu o singura alta formatiune politica sa formeze o majoritate care sa ii sustina proiectele le care le are pentru Zalau. In principiu, Iuliu Nosa isi propune definitivarea intr-un termen scurt a strategiei de dezvoltare a municipiului pornind de la ceea ce a lasat in 2004. Nosa vorbeste despre necesitatea inceperii lucrarilor de reabilitare a retelelor de canalizare menajera si pluviala intr-un termen cat mai scurt, despre identificarea spatiilor pentru construirea unor parcari supraetajate care sa decongestioneze traficul supraaglomerat al orasului, definitivarea modernizarii intersectiilor din oras pe baza documentatiei existente si nefinalizate, amenajarea absolut necesara a spatiilor de joaca pentru copii, dar mai ales despre necesitatea realizarii in primarie a unui colectiv de lucru pus intr-adevar in slujba cetateanului.

In timpul ramas pana la alegeri, Iuliu Nosa va continua sa se intalneasca cu cetatenii pentru a cunoaste cat mai bine problemele cu care se confrunta. “Cel mai important lucru pentru noi este castigarea alegerilor in urma unei prezente la vot a unui numar de alegatori cat mai mare. Alegerile locale sunt cel mai important eveniment de actiune a unei formatiuni politice si de aceea vom continua sa ne intalnim cu cetatenii si cu simpatizantii”, a concluzionat Iuliu Nosa.

Niciun comentariu: