luni, 18 august 2008

Politica si hi5-ul

Legatura dintre politica si hi5 reprezinta niste conturi facute de cativa politicieni. Aceste paginii au luat nastere cu scopul de a mai creste putin notorietatea, a fi cool, sau pur si simplu din plictiseala oamenilor care se afla in spatele ''vedetelor''.
Ce este hi5-ul defapt (pt cei care nu stiu) ???
Hi5 este un loc unde vezi cati/ce prieteni au amicii tai, si eventual poti sa-ti faci noi prieteni. Mircea Badea definste hi5-ul ca pe un loc unde se agata lumea. Se prea poate spune si asa :D
Daca cautam putin, dam de Radu Mazare la urmatorul link http://radumazare.hi5.com/ si constatam ca are peste 10000 de prieteni si cam 3000 de comentarii la cele 125 de poze pe care le are la profilul sau. Impresionant....nu??? Daca continuam cautarea de politicieni dam si de presedintele tarii-Traian Basescu. Acesta are cam 50 de profile mai mult sau mai putin reale, insa cel mai reprezentativ este acesta http://basescu-traian.hi5.com/ unde vedem ca are cam 1600 de prieteni si cam 300 de comentarii la cele 9 poze postate....deajuns. Un alt personaj prezent in aceasta lume virtuala este Ecaterina Andronescu-fost membru al Guvernului in perioada 2000-2004, si o putem gasi la adresa http://ecaterinaandronescu.hi5.com/ . Dansa este numai la inceput, de aceea are doar 600 de prieteni si cam 20 de comentarii la cele 9 poze afisate.....multa bafta pe viitor. Cautand pe plan local, il gasim pe Remus Lapusan-presedinte PSD Cluj-Napoca la linkul http://remuslapusan.hi5.com/ , si vedem ca are doar 116 prieteni si doar 2 comentarii la cele 17 poze...inceputul e mai greu. Cea mai surprinzatoare prezenta in hi5 este probabil cea a lui Ion Iliescu-care nu mai are nevoie de prezentare. Il gasim la vreo 15 adrese insa cel mai reprezentativ cont este http://nelucotrocelu.hi5.com/ , unde are 200 de prieteni si 160 de comentarii la cele 20 de poze....destul de bine. Din pacate, sau din fericire gasim si un pamflet la adresa lui Corneliu Vadim Todor-presedinte PRM http://www.hi5.com/friend/108571698--Corneliu-Vadim-Tudor--Profile-html . Acesta nu sta rau deloc are 1300 de prieteni si cam 200 de comentarii la cele 9 fotografii...satisfacator. Cel mai mare succes din punctul meu de vedere se pare ca il are Gigi Becali, acumuland peste 250 de conturii, find cam imposibil sa gasesc unul reprezentativ, insa toate sunt spectaculoase prin felul lor de a fi.
In cele din urma va invit sa da-ti o geana si pe contul meu http://orosflorin.hi5.com/ ...poate va place. Iar in final va invit sa urmariti pararea despre hi5 al lui Mircea Badea.....strong omu!!!

Niciun comentariu: