joi, 18 septembrie 2008

Topul lui Base

Ei bine dragi mei camarazi, avand in vedere ca Basescu s-a autoproclamat un presedinte jucator dornic sa intervina in toate treburile statului, i-a sa vedem cate fete are acesta. Va invit sa prviti un Top 5 Base` asa cum nu l-ati mai vazut pana acuma!
Pe locul 5 Basescu ne demontreaza ca chiar face curat in ''sistemul ticalosit'' din Romania. Nu a zis insa despre ce fel de curatenie este vorba. Tin sa-i urez mult succes pe aceasta cale in activitatea sa, deoarece ii sta binisor cu mopul in mana pe post de arma electorala.
Pe locul 4 Se vede clar cum Basescu intentioneaza sa se implice in zona culturala a Romaniei. Isi alege astfel un personaj pe ''sistem turbo'', deoarece zice el ca notorietatea e cea mai importanta calitate a unui politician. Se prea poate sa fie adevarat, dar de ''gargaunii'' din cap se mai intereseaza cineva?
Pe locul 3 Aflam ca presedintele tarii, este interesat de mass-media romaneasca. Iubeste la nebunie sa numeasca jurnalistii ''gaozarii'' si ar face orice sa nu fie patata imaginea sa. Astfel se pune in locul celui care bate mai mult din gura, incercand sa inteleaga gandirea profesionalista cu care este inzestrat acel personaj.
Pe locul 2 Vedem care este adevarata valoare a lui Traian Basescu :)) . Deci oricata reclama as incerca sa fac, mai mult de 10 lei nu valoreaza. A demonstrat de multe ori ca este un tip care nu are nicio treaba cu presedentia sau cu poporul roman. Singura lui grija este castigarea alegerilor, indiferent pentru ce functie se lupta
Primul loc Aici se vede adevarata fata a lui Base. Faptul ca partidul sau a trecut de la socialism la o doctrina de dreapta il aseamana cu Hitler. Sa nu uitam celebra ''tiganca imputita''. Probabil ca daca va deveni din nou presedintele Romaniei, Base va face niste lagare speciale pentru aceasta etnie.

Niciun comentariu: