joi, 2 octombrie 2008

Putin fotbal nu strica

In aceste zile nu ai cum sa ramai pasiv la ce se intampla in lumea fotbalului european. Acum 2 saptamani am ramas surprins sa vad cum CFR Cluj a reusit sa invinga echipa de prestigiu AC Roma la ea acasa cu scorul de 2-1. Dar aseara in al doilea meci din grupele Champions League, CFR a reusit un scor fabulos in compania celor de la Chealse 0-0. Desi nu prea sunt un mare microbist, consider ca aceste rezultate mari pe care le-a avut echipa CFR Cluj, face mai mult decat munca ambasadorilor romani in strainatate. Acesti jucatori deosebiti au reusit sa faca ce multi politicieni promit-au adus mandrie in ardeal si de ce nu, in toata Romania.
Le multumim din inima ca au reusit sa aprinda din nou flacara patriotista din noi. Totodata sa nu uitam ca suntem reprezentati de mai multe echipe in aceste competiti europene. Doresc mult succes tuturor echipelor:CFR Cluj, STEAUA Bucuresti, DINAMO Bucuresti, RAPID Bucureste, FC Vaslui, FC Timisoara, UNIREA Urziceni [...] complecati voi lista daca am uitat pe cineva.

2 comentarii:

Ely Elefterescu spunea...

Hehe ... poi in primul rand e Chelsea ;) asta 1 :P da domne` vezi ca nu numa la voi la Cluj s-o jucat bine ;) aplecati privirea si catre muntenia ;)
Anyways ... keep it real ..si asteptam rezultatele din campanie !

Senatoru' spunea...

Crede-ma ca apreciez si ativitatea celorlalte echipe.....io de natura is dinamovist ;).....nu mai ti minte k in franta faceam pe cainele :D


De aia am dorit mult succes si celorlalte echipe.

La Salaj sa dea domnu sa luam 3 parlamentari din 6.....la cj inca nu stiu ce sa zic, abia am ajuns acilea