marți, 21 aprilie 2009

Manipularea functioneste perfect

Din pacate, Romania nu scapa de manipulare nici macar in zilele de sarbatoare. Ma refer aici desigur la marele Gigi, ostasul stelutei, care a iesit din parnaie. Am urmarit de la inceput aceast caz, si mi se pare cel putin ciudat. Multi se intreaba de ce in data de 3 Aprilie au venit atatia mascati la Gigi acasa. Raspunsul e simplu. Sa ne gandim putin...daca venea un singur echipaj, nu se mai creea atata tam tam pe aceasta scena a mass mediei. Un alt moment cheie a fost si acela in care Becali a fost eliberat, fiind asteptat de cativa fany. Toate televiziunile au dat acest moment live, sperand ca vor putea face un pic de raiting, insa "galagia" nu a fost atat de mare precum pare. Pana acum, acest personaj a facut o campanie electorala mascata foarte buna. Pot spune ca l-a depasit pe Obama, si din pacate, pot spune ca v-a iesi europarlamentar din partea PRM. Imi este sila sa ma gandesc ca un astfel de personaj o sa reprezinte Romania in P.E timp de 4 ani. Inca sunt de parere ca Gigi nu are ce cauta in viata politica, sau in viata publica. Cea mai buna ocupatie pentru el ar fi cea de "vesnic invitat" la OTV unde creaza valuri. Speranta mea e ca romanul nu mai voteaza asa numitele victime politice, si o sa-si aduca ei aminte cine este personajul Gigi Becali cu adevarat.

marți, 7 aprilie 2009

Ziua sanatatii, sarbatorita de TSD Cluj

Tinerii Social-Democrati desfasoara, in perioada 6-8 aprilie, cu ocazia Zilei mondiale a sanatatii sarbatorita maine in intreaga lume, o actiune de sensibilizare a cetatenilor fata de starea lor de sanatate.

Cativa membri ai Tineretului Social-Democrat (TSD) s-au instalat astazi pe Bulevardul Eroilor pentru a le masura clujenilor tensiunea. De asemenea, tinerii impart fluturasi prin care ii invita pe trecatori miercuri, 8 aprilie, la Centrul de transfuzie sanguina de pe strada Nicolae Balcescu pentru a dona sange si pentru a participa, astfel, direct la sanatatea conationalilor.

"Vrem sa convingem clujenii ca este mai important sa puna mai mult pret pe starea lor de sanatate decat sa investeasca doar in aspectul lor fizic. Pana acum, au venit destul de multi clujeni pentru a-si verifica tensiunea, mai ales persoane mai in varsta", a precizat Ovidiu Costinas, membru al TSD.

De asemenea, miercuri, 8 aprilie, tinerii social-democrati vor dona sange. "Ii invitam, de asemenea, pe toti clujenii sa arate ca le pasa si de sanatatea apropiatilor lor. Nu trebuie decat sa vina, incepand cu ora 8, la Centrul de Transfuzii si sa doneze sange. Am fi vrut sa mergem maine, chiar de Ziua sanatatii, dar Centrul va fi inchis", a adaugat Costinas.

Ziua de 7 aprilie a fost declarata Ziua mondiala a sanatatii pe intreg globul, data fiind aleasa in anul 1948 de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS). Scopul acestei zile este de a creste nivelul de cunostinte la nivel global pe o anumita tema de sanatate, sloganul pentru anul acesta fiind "Salvam vieti. Pregatim spitale pentru situatii de urgenta".

By Raluca Grecu, Articol aparut in City News

luni, 6 aprilie 2009

Ziua internationala a sanatatii!!!

In data de 7 Aprilie se "sarbatoreste" ziua internationala a sanatatii, ocazie cu care TSD-ul va face un gest nobil la nivel national. Toate orgaizatiile de tineret din PSD vor merge la donat sange pentru a da un exemplu bun cetateanului de rand din Romania.
Te astept si pe tine!!!

joi, 2 aprilie 2009

Putina precampanie electorala

Desi campania electorala, va incepe undeva la inceputul lunii mai, in restul europei ea isi face prezenta cu brio. Precampania a inceput oficial la Madrid pe 30 Noiembrie 2008, atunci cand noi am avut alegerile parlamenatare. La aceea data a fost prezenatat "Manifesto 2009", programul politic al PES-ului pe urmatoarea perioada. In scurt timp aceasta s-a extins in toate tarile prin "cubul" care transmite mesajul de schimbare al Europei. Din fericire a ajuns si la noi, si din cate am observat PSD e singurul partid care a dat drumul la precampanie. Speram ca si rezultatele vor fi cel putin atat de bune ca la alegerile Parlamentare si speram sa avem cel mai mare numar de europarlamentari din partea Romaniei. Dorim o noua directie pentru Europa!!!
Si daca tot am vorbit de alegerile europarlamentare, eu zic sa va uitati un pic si pe lista de candidati. Merita sa meditam putin la ea.

1. Adrian Severin
2. Rovana Plumb
3. Ioan Mircea Paşcu
4. Adriana Ţicău
5. Daciana Sârbu
6. Corina Creţu
7. Victor Boştinaru
8. Candidatul PC
9. Cătălin Ivan (TSD)
10. Ioan Enciu (Bucureşti)
11. Viorica Dăncilă
12. Minodora Cliveti
13. Aristide Roibu