marți, 5 august 2008

Lista cu candidatii de la Salaj

Ieri 4 august a avut loc sedinta Comitetului Executiv PSD Salaj, in cadrul caruia s-a finalizat lista cu candidatii la alegerile parlamentare din toamna aceasta.
Astfel la Camera Deputatilor pe colegiul Zalau, va candida Ionel Ciunt-fostul prefect al judetului in perioada martie-decembrie 2004. La colegiul Jibou va candida actualul si fostul primar al Zalaului, prim-vicepresedintele PSD Salaj, Iuliu Nosa. In Simleul Silvaniei va candida tot un actual deputat, in persoana lui Chis Filonas-care ocupa si functia de vicepresedinte PSD Salaj. Surpriza apare la colegiul din Cehu silvaniei, unde a fost numit candidat Galateanu Vlad-presedintele TSD Salaj. Acesta s-a facut cunoscut, printr-un mod mai putin placut. Am sa va ajut putin memoria, este vorba de tanarul Zalauan al carei neveste a nascut o fica cu malformatii, chiar daca mergea periodic la controale medicale in Baia Mare.
La Senat pentru colegiul Zalau-Jibou va candida secretarul general al PSD Salaj-Gheorghe Pop, cel care in 2004 era foarte aproape sa ocupe un post de senator. La colegiul Cehu Sivaniei-Simleul Silvaniei, va candida Grigore Padureanu. Este de mentionat faptul ca aceasta lista nu este definitivata, deoarece se asteapta si propunerile celor de la PC.
Doresc mult succes tuturor candidatilor

2 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari! La capitolul organizare, PSD Salaj a intrecut din nou organizatiile social democrate din Transilvania.

Spor la treaba si bafta la alegeri!

Pop Dragos

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.