marți, 13 ianuarie 2009

Asteptari de la Bivol!!!

Potrivit zodiacului chinezesc, 2009 este anul bivolului. Acesta este descris astfel:
Este adeptul proverbului "graba strica treaba". Trece prin viata cu hotarâre si bun-simt. Iubeste natura si munca în aer liber. Respecta traditiile, e un om "asezat", care cauta locurile linistite. Te poti baza pe stabilitatea Bivolului, ca si pe forta sa interioara. Este umanitar, loial, cinstit, credincios si integru. Nimic nu îl face sa dea înapoi o data ce a luat o decizie, si nu renunta la cuvântul dat, mergând pâna la încapatânare prosteasca. De regula, Bivolul îsi ascunde sentimentele, mai ales când este îndragostit, de teama sa nu fie respins. Nu îi este frica de singuratate si prefera sa-si petreaca serile într-o casuta linistita, la tara, decât într-o cafenea plina de agitatie. Bivolul nu este tocmai diplomat, ba chiar e cam prea "dintr-o bucata": spune totul pe sleau, fara ezitare. Daca este atacat de cineva, riposteaza imediat, ca un taur, gata sa împunga. Cei care îl ranesc, ca si cei apropiati, trebuie sa fie atenti: poarta pica multa vreme - chiar prea multa - si niciodata nu uita un nume sau un chip. Întotdeauna se razbuna, chiar peste ani si ani. Un lucru e clar: nu stie sa piarda si nu suporta esecul.
Sper si astept de la 2009 sa ne aduca mai multe decat 2008. M-am saturat sa aud ca din cauza crizei financiare mondiale s-a inchis o uzina, sau a crescut pretul euro etc. Avem parte de cateva zile dureroase, in care aflam ca BCR e in greva generala, sau ca euro a depasit pragul de 4,3 lei.
Sper si astept de la acest guvern condus de Boc sa fie matur si sa gandeasca politicii eficiente pentru asigurarea unei vieti decente. M-am saturat sa va conflicte intre premier si presedinte. Sper ca in 2009 nu vom avea parte de aceste certuri traditionale din 2005.
Voi ce asteptari aveti de la "bivol"?

Niciun comentariu: