joi, 2 aprilie 2009

Putina precampanie electorala

Desi campania electorala, va incepe undeva la inceputul lunii mai, in restul europei ea isi face prezenta cu brio. Precampania a inceput oficial la Madrid pe 30 Noiembrie 2008, atunci cand noi am avut alegerile parlamenatare. La aceea data a fost prezenatat "Manifesto 2009", programul politic al PES-ului pe urmatoarea perioada. In scurt timp aceasta s-a extins in toate tarile prin "cubul" care transmite mesajul de schimbare al Europei. Din fericire a ajuns si la noi, si din cate am observat PSD e singurul partid care a dat drumul la precampanie. Speram ca si rezultatele vor fi cel putin atat de bune ca la alegerile Parlamentare si speram sa avem cel mai mare numar de europarlamentari din partea Romaniei. Dorim o noua directie pentru Europa!!!
Si daca tot am vorbit de alegerile europarlamentare, eu zic sa va uitati un pic si pe lista de candidati. Merita sa meditam putin la ea.

1. Adrian Severin
2. Rovana Plumb
3. Ioan Mircea Paşcu
4. Adriana Ţicău
5. Daciana Sârbu
6. Corina Creţu
7. Victor Boştinaru
8. Candidatul PC
9. Cătălin Ivan (TSD)
10. Ioan Enciu (Bucureşti)
11. Viorica Dăncilă
12. Minodora Cliveti
13. Aristide Roibu

4 comentarii:

Anonim spunea...

Companero Oros Florin te saluta UNGURU, un simplu membru de PSD-eu.Companero OrosFlorin am sa-ti scriu ca sa stii ca datorez viatza unuia @Oros Florin este o coicidentza de nume, dar UNGURU nu uita.Noah companero Oros Florin te saluta UNGURU.

Senatoru' spunea...

UNGURE si io te salut...si have fun!!!

Bafta in activitate...:D

Lucian Vâlsan spunea...

Aristide Roibu este din Bârlad, de la mine.
A candidat şi pentru Parlamentul României şi nu a ajuns acolo deşi a obţinut 49,7 % din numărul total de voturi valabil exprimate :(, în locul lui ajungând candidatul PD-L cu doar 21%...
Salutări Senatoare :)

Senatoru' spunea...

@ Vilo13

Sa speram ca de data aceasta, Aristide Roibu va avea mai mult noroc.
Asa s-a intamplat sa fie la Parlamentare. O victima a legii uninominale strutzo-camila!

Have fun...si bafta mare!!!