marți, 14 septembrie 2010

Gata candidez

Ieri mi-am depus candidatura pentru functia de presedinte TSD Zalau . Alegerile vor avea loc joi de la orele 18:00 la sediu PSD si asteptam in jur de 70 de delegati. Pana atunci fiecare candidat isi face calcule si isi pregateste discursul. Eu m-i l-am finalizat cam de vreo doua luni, atunci cand mi-am anuntat intentia de a candida in cadrul conferintei judetene PSD Salaj.
Probabil ca va intrebati de ce candidez? Ei bine m-am saturat sa fiu mereu acelasi om cu prea mult bun simt care face loc pentru altul, iar in final nimic din ceea ce gandesc nu e pus in practica. Candidez si datorita faptului ca TSD-ul la nivel de Zalau are oarecare probleme aparute din cauza "bisericutelor", ceea ce nu mi se pare normal. Candidez pentru ca TSD-ul nu a mai avut de mult o actiune in afara campaniei electorala, iar pentru presa suntem aproape inexistenti. Candidez pentru ca vreau sa recastigam primaria Candidez pentru toti tinerii care s-au simtit folositi de partid. Candidez pentru ca vreau sa fac parte din generatia VICTOR PONTA. Candidez pentru ca cred in social - democratie si pentru ca cuvantul meu preferat este SOLIDARITATE. Va continua...... Joi

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ma, daca nu castigi iei bataie! Ase ca ai de grije sa nu care cumva sa cedezi spatiu! Rupe-le gatu' la restu' ! hai pa, te-am tzucat!